Книгата "Лошите момичета на България” събра 20 от най-известните родни красавици




Андреа, Николета Лозанова, Галена, Камелия, Златка Райкова, Емануела, Катрин Вачева, Бриана, Златка Димитрова, Лияна
Уникалният интернет проект ''Лошите момичета на България'' стартира официално от днес! E-книгата на журналиста Георги Стоянов и издателите от Марс Медия груп представя едно изключително вълнуващо пътешествие в света на 20 от най-скандалните, най-известни и най-красиви български жени. Снимки, скандални истории и документални факти за живота на Андреа, Николета Лозанова, Галена, Камелия, Златка Райкова, Емануела, Катрин Вачева, Бриана, Златка Димитрова, Лияна и още десет именити българки очакват читателите.


Луксозното онлайн издание от 120 страници може да бъде поръчано от сайта www.loshimomicheta.com срещу sms на цена само от 2.40лв. Авторът и издателите предоставят и уникалната възможност на читателите да спечелят 200 лева и вечеря с една от героините в книгата! Всеки поръчал ''Лошите момичета на България'' се регистрира за участие в томболата, а печелившите имена ще бъдат изтеглени в началото на месец февруари и публикувани на www.loshimomicheta.com.

Журналистът Георги Стоянов вече има опит в тази сфера, тъй като е автор на един от бестселърите на 2009 г. – ''Бели птици и куршуми'', опус за взаимовръзката между попфолка и българския ъндърграунд. Защо обаче сега се е решил да пусне книга в електронен вариант, обяснява самият той. ''Реших да пусна ''Лошите момичета на България'' в такъв вид, защото интернет се развива по изключително бърз начин с всичките социални мрежи, информационни сайтове и т.н. Не смятам, че българинът е изоставил книгата като хартиен носител, но с издателите от Марс Медиа груп решихме, че такъв продукт, ще е удачен за подобен вид продажба и по-лесно достигане до хората.

''Лошите момичета на България'' е предвидена да се развива изцяло в интернет пространството, а не на стандартен хартиен носител, с оглед на по-добрата функционалност и масовост на продукта. С електронния вариант на книгата читателите ще спестят пари и време в обикаляне на книжарниците, а също така ще получат пълна мобилност на продукта – могат да го четат в телефона си, на компютъра, на лаптоп и т.н. Нашата полза е, че тиражът в такъв вид е неизчерпаем. Не е изключена обаче появата и на хартиен носител'', разяснява Георги Стоянов, цитира sportal.bg.

''Идеята на книгата е да покаже какво всъщност се крие зад медийния образ на тези момичета и жени? Такива ли са, каквито ги изкарват вестници, сайтове и списания? Защо някои успяват да пробият със скандали и нарочно ли го правят? Защо и тези, които не разчитат на скандала, се оказват преследвани от него? Приятно ли им е да са център на внимание и в голяма част от случаите обект на злобни коментари и обиди? Умишлено ли го търсят или просто да си красива и известна жена в България наистина е равносилно в очите на хората на определението ''лека''? За някои тези жени са символ на успеха, кумири. За други са просто фалшивите герои на измисления ни шоубизнес... Но мразени или обичани - това са те. Лошите момичета на България'', представя Стоянов четивото.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи