Секс скандалите на 2011 година




Секс скандалите на 2011 година
Тази година не беше изключение от правилото и издънките в бляскавия и на пръв поглед идеален свят на богатите и известните продължиха да излизат наяве. Ето ги и най-колоритните от тях:


Раздялата на Деми Мур и Аштън Кътчър

Аштън, Деми и трите й дъщери бяха едно голямо щастливо семейство, докато Аштън не реши, че четири жени са му недостатъчни. Очите му започнаха да шарят и не след дълго млади амбициозни девойки започнаха да се надпреварват да разкажат пред медиите личните си истории, в които той бе главно действащо лице.

13-годишното извънбрачно дете на Арнолд Шварценегер

След няколко години, прекарани в отричане на обвинения за извънбрачни връзки, Арнолд най-сетне си призна, че има дете от дългогодишната си домашна помощница. Съпругата на губернатора не понесе новините и без да му мисли много подаде молба за развод.

Джеси Джеймс успя да изневери на годеницата си с 19 жени за една година

След скандалната му раздяла с любимката на Америка Сандра Бълок, Джеси Джеймс все пак успя да намери достатъчно наивна жена, която да повярва на обясненията му в любов и обещания за вярност. Но статусът й във Facebook, който доказа, че вълкът мени само козината си, не изненада никого: "Днес срещнах 19-тата подред жена в списъка от такива, с които Джеси ми е изневерил през изминалата година." Тъжното е, че докато той е бил зает да й изневерява, тя се беше посветила изцяло на опити да го защити и да го обрисува като нежен и чувствителен мъж.

Голите снимки на Скарлет Йохансон и Блейк Лайвли

Всички видяхме как изглеждат гърдите и голото дупе на Скарлет отблизо и не останахме разочаровани. Тя самата изглежда не беше особено притеснена от изтичането им в интернет, така че скандалът отшумя сравнително бързо. Не толкова хладнокръвна се оказа Блейк Лайвли; от снимките й успяхме да се убедим, че тя действително е едно много стройно и приятно момиче. Тя обаче явно се засрами и накара говорителя си да отрече очевидното, заявявайки, че дългокраката блондинка на снимките не е Блейк.

Джъстин Бийбър стана баща, без да свърши своята половина от работата

Една доста нагла американска госпожица си позволи да обяви пред света, че тийнидолът е баща на новороденото й дете. Впоследствие се оказа, че момичето никога не е срещало Джъстин на живо и добре знае кой е истинският баща на бебето, но й е хрумнало, че може да получи слава и финансови облаги на гърба на нищо неподозиращия певец и е решила да си опита късмета. Както можеше да се очаква, начините лъжата й да бъде разкрита се оказаха хиляди.

Източник iWoman.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи