Стойко Сакалиев забърсал новата Miss Sexy Paparazzi?




Брюнетката Анна-Мария Чернева се сдобила с титлата от конкурса на Андреа, благодарение на футболиста

Стойко Сакалиев забърсал новата Miss Sexy Paparazzi?
Пикантни слухове, свързани с известния футболист от Бургас Стойко Сакалиев, обикалят из медиите напоследък. Според мълвата популярният плейбой в последно време съвсем не скучае и се е сдобил с ново гадже — тазгодишната носителка на титлата Miss Sexy Paparazzi — Анна-Мария Чернева, пише електронното издание hotnews.bg.


Според мълвата братовчедът на фолк певицата Гергана лично купил победата в конкурса на Андреа за знойната брюнетка. Именно така успял да спечели симпатиите й и да я направи поредното си завоевание. Доколко клюката за платената титла е вярна засега не се знае, но слуховете, че двамата са заедно стават все по-упорити.

Помолена да коментира новината, че излиза с футболиста, Анна-Мария Чернева заяви пред медиите: „Не разбирам от футбол, много харесвам песните на Гергана“. Така сексапилната брюнетка, нито опроверга, нито потвърди мълвата, че има доста близки отношения със Сакалиев.

Като се има предвид обаче скандалната слава на плейбоя Стойко Сакалиев, далеч не би било изненада, двамата наистина да се окажат двойка, макар засега да пазят доста грижливо мълчание по въпроса. За връзките на спортиста се носят легенди в Бургас, а малцина се наемат да дадат точна бройка на момичетата, с които е преспал.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи