Семейството на балерината на Дългия: Мартина не спи със Слави




Семейството на балерината на Дългия: Мартина не спи със Слави
Балерината от „Шоуто на Слави” Мартина Огнянова няма интимна връзка с Дългия, разкриха пред „ШОУ” нейни роднини. „Това, че са двойка, са пълни измишльотини! Да не говорим за новината, че щели да се женят. Годежите и женитбите са само във вестниците.

Та те никога на са имали любовна връзка!”, категорично твърди роднина на балерината, която изрично забрани името й да бъде споменавано от страх да не си развали отношенията с Мартина...

Пред репортер на вестника тя разказа, че 28-годишната Мартина е при Дългия вече близо 10 лета. През цялото време те поддържат добри отношения. Но нищо повече. „Тя е много темпераментна – прилича на баба си Ани Мишева, която също е бивша гимнастичка. Отлично се разбира със Слави именно заради това, че е много емоционална и изобщо не му мълчи като другите.

 Тях обаче ги разбираме, защото те, горките, чакат на парите на Слави, а при Мартина не е така – задоволена е отвсякъде”, разказа друга близка до семейството. Именно на баба си Мартина дължи всичко. Тя е човекът, който я е подтикнал да се занимава с художествена гимнастика. Още от ученичка Огнянова започнала да тренира във варненския спортен клуб по художествена гимнастика „Грация”. „Спомням си много добре Мартина. Беше една от най-амбициозните гимнастички, а семейството й много помагаше на клуба. За личния й живот обаче нищо не мога да кажа, тъй като тя отдавна е в София”, каза шефката на клуба Кристина Генчева. По думите й Огнянова винаги е била индивидуалист, който е блестял по свой, собствен начин. „Това, което се говори и пише – че Мартина е била надменна и се е държала грубо със своите съотборнички, не е точно така. Тя просто беше различна – не се вписваше в групички, винаги беше самостоятелна и знаеше какво иска. За това може би й излезе такова име – че не се разбира с останалите от отбора”, разказа още Генчева.


Баба й Ани отначало я завела при първата й треньорка Светлана Юриевна. „Спомням си, че наистина беше изключително амбициозна. Нямаше голям потенциал като гимнастичка, но компенсираше това с огромните усилия, които полагаше в тренировките. Блестеше и с остър ум”, разказва Юриевна. Малко по-късно Мартина преминала в ръцете на следващата си и най-дългогодишна треньорка – Ина Димитрова. Тя сподели: „Мартина не се водеше по масата, странеше леко от останалите, но това по никакъв начин не означава, че е била някакъв диктатор, както я описват. Просто беше по-отговорна и знаеше какво иска”, обяснява Димитрова. По думите й тя „винаги се е класирала прилично на състезанията”. За разлика от първата й треньорка Димитрова счита, че настоящата балерина е имала чудесни данни за гимнастичка. „Винаги беше сред първата десетка. За мен беше удоволствие да работя с нея. Тя обаче търсеше по-голяма реализация и искаше да стане нещо повече от гимнастичка”, обяснява Димитрова. Двете треньорки на Мартина обаче обясниха пред наш репортер, че отдавна нямат връзка със звездата от „Шоуто на Слави” и нямат представа какви са й отношенията с Дългия. „Това са си лични неща!”, отсичат те.

Бивши съотборнички на Мартина обаче коментират, че тя чудесно пасвала на Слави, тъй като била темпераментна не по-малко от него.

„Тя е същата като него – говори бързо и рязко и не обича да мълчи. Точно за това той се съобразява с нея”, разкри роднина на балерината. По думите й „Мартина не знае какво е нямане”, защото баба й по майчина линия - Ани, й е осигурила тотален финансов комфорт. Възрастната дама е фрашкана с пари, а за състоянието й се носят легенди. В зората на демокрацията съседи често й подхвърляли: „Знаем, че переш парите на руснаците”, а тя само се подсмихвала и коментирала пред близките си, че ако комшиите й знаят откъде всъщност идват парите, направо ще припаднат. Защото истината е още по-пикантна от всички слухове, които се носят - а именно, че когато Мартина е била осмокласничка, баба й е ударила шестица от тотото! „Не знам точно колко пари спечели, но със сигурност бяха много и стана тото-милионер. Знам, че първо си купиха апартамент зад спортния клуб, в който тренираше Мартина, а после и вила от 200 квадрата”, разказва въодушевено близка на семейството. Ани Мишева накупила куп имоти и станала рентиер. В момента бабата на Мартина живее в една от най-баровските кооперации на пъпа на Варна и държи магазин под наем. Тя се погрижила и на любимата й внучка нищо да не й липсва. Възрастната жена обзавела Марта с апартамент в „Манастирски ливади” в София, веднага след като настоящата балерина от „Шоуто на Слави” отишла да следва в Националната спортна академия. „Много се говори, че едва ли не Слави я издържал. В това няма нищо вярно! Той не й е дал и една стотинка. Мартина дължи всичко на баба си, която я е направила милионерка в имоти”, разкриха близки до семейството на фамозната танцьорка.


Мартина и Слави много се дразнят от това, че постоянно ги женят по медиите. Истина е, че и двамата са свободни и си нямат половинки. Мартина си гледа аеробиката и балета, а Слави – здравето, защото си има достатъчно проблеми с него”, коментираха роднини на Огнянова. Тя споделиха, че баба Ани страшно се дразнела от писанията по вестниците. При последните писания за женитбата на Слави внучка й даже се пошегувала с приятелки, че няма как да отиде на венчавката на Мартина с Дългия, защото имала ходене до Кипър.

„Истината е, че никога не са имали връзка, но и да беше така – нямаше да имаме нищо против, тъй като харесваме Слави”, изрази всеобщото мнение на родата източник в семейството. По думите й т.нар. любовна връзка между Слави и Мартина се раздухала, защото те често били забелязвани заедно. „Двамата са сами и са приятели. Нормално е да вечерят заедно по заведенията”, оправда близостта им тя. И добави, че родителите на балерината са разделени от 4-5 години, като там също имало клюки. „Мартина не общува с баща си от години. Майката й го остави, защото той се пропи”, разкри проблемите в семейната „кухня” нашият доверен източник. По думите й бащата на Мартина пътувал по корабите и от години бил любител на чашката. След като жена му го зарязала, той веднага си намерил нова съпруга. Тя пък изобщо не му давала да поддържа никакви контакти с Мартина. Балерината преодоляла този факт и също не търсела баща си. Той пък даже и не коментирал писанията във вестниците, че щерка му е любовница на Слави. Майка й обаче тежко понасяла този факт. „Ние си знаем истината, но все пак е дразнещо”, коментира източникът и сензационно разкри откъде идва цялата сага около Марта и Слави.

По думите й медиите започнали да ги годяват след подъл номер от страна на мъжа на друга балерина. „Не мога да се сетя точно коя беше – мисля, че се казваше Камелия. Със сигурност беше една от новите в балета. Нея първо я бяха нарочили, че е любовница на Слави, а тя е женена за един самбист или каратист – не мога да се сетя точно. Именно той направи така, че да се заговори за Мартина, че е любовница на Слави”. Всичко започнало, когато въпросната колежка на Мартина била засечена в компанията на Слави навръх Великден в ловешкия хотел „Лиани”. Мъжът на балерината направо полудял от факта, че свързват красивата му половинка с Дългия и когато тя се прибрала у дома, я направил на нищо. Буквално й разпоредил да каже на Слави да напише опровержение във вестника. Момичето обаче не посмяло да говори с деспотичния си шеф, имайки предвид тежкия му и труден характер. „Всички знаем добре, че Слави никак не обича някой да му се бърка в работите, още по-малко пък да му казва какво да прави. За това тя не посмяла да му каже каквото искаше мъжът й.

Пред другите от балета обаче споделила за какво става въпрос и Мартина й казала: „Да не си луда да му кажеш такова нещо на Слави?! Нали знаеш какъв му е характерът!”. Така балерината не посмяла да предаде на гологлавия си шеф думите на мъжа си. Прибрала се вкъщи и казала на съпруга си, че Мартина я е посъветвала да не се занимава с тази история. Тогава темпераментният самбист избухнал: „Ти по Мартина ли ще се ръководиш?! За нея ли си женена или за мен?! Това, което тя ти казва ли ще правиш, или това, което ти кажа аз?!”. След дивия скандал, който вдигнал на изплашената си половинка, той влязъл във „Фейсбук” и за отмъщение написал, че Мартина е любовница на Слави. „Точно от тази долна постъпка тръгна цялата работа – че Марта има афера с Дългия. Ама вече и да обяснява на хората, смисъл няма”, възмущава се роднината на балерината, пише blitz.bg.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи