Гей скандал в Нова телевизия




Притеснени родители са окупирали шоуто и с тревога чакали обяснение от продуцентите и ръководството на Нова, твърди в. “Всеки ден”, без да се позовава на източници.


Гей скандал в Нова телевизия
Един от служителите на телевизията на име Дани, по прякор Графинята, известен с афинитета си към по-малки от него мъже, се оказал с центъра на няколко неприятни случки. Вестникът научил, че самите потърпевши се оплакали на свои близки, стреснати от това, което им се е случило, цитира blitz.bg.
Въпросният служител на медията започнал още в началото на формата да вика младите момчета зад кулисите и да им обяснява, че е важен фактор в организацията на шоуто и би могъл да въздейства върху оценките на журито, което да гарантира по-дългия им престой в предаването. Срещу това обаче прохождащите певци трябвало да отидат с него на кафе, а от там каквото настроението покаже.

Изданието гадае дали 14-годишният участник Богомил също е станал обект на тези мръсни предложения. Графинята им обещавал да ги направи звезди, като им уреди интервюта в най-четените вестници и фото сесии за списания. Нито един от потърпевшите обаче не се възползвал от офертата, защото съзряли задните мисли. Повечето от обектите са около 20 - годишни, така че сексът или намерението за това с тях не е престъпление, но е злоупотреба със служебно положение, коментирали служители на Нова телевизия.

Талантите, пожелани от графинята, пък се оплакали уплашени на родителите си, че се страхуват да стигнат до финала на шоуто, когaто щяло най-много да ги заболи, когато им бъде отмъстено. “Графинята не е типичният чичко с шлифер, а батко, защото е някъде около 30 години, но това не го прави по-малко страшен”, разказали отпаднали таланти.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи