Калин Сърменов направил Милото чистофайник




Калин Сърменов направил Милото чистофайник
Милото е маниак по чистотата по идея на актьора в „Седем часа разлика”




Михаил Михайлов-Милото е винаги спретнат, с перфектно лъснати обувки и чиста кола. Имиджът му на маниак на чистотата наложил актьорът Калин Сърменов, който играе ролята, скроена от сценариста Любен Дилов-син. Самият автор на сценария оформил Милото като съвременен, интелигентен, хитър и коварен мафиот, който се изплъзва от властите и се опитва да изнесе бизнеса си на светло. Това, че Милото цитира Бодлер, е хрумка на сценаристите – разкри Калин Сърменов при гостуването си на Лора Крумова „Тази събота” по Би Ти Ви.

Калин отказа да разкрие сюжетът на развитие на сериала, но каза, че предстоят интересни обрати.


Голямата дъщеря на Сърменов е на 21 години. Той каза, че я е отгледал като растение – само я поливал. Към малката си дъщеря обаче той е много по-внимателен във възпитанието.
Още като стартира сериалът медии предположиха, че образът на Милото е изграден по подобие на реалния мафиот Маджо. Не случайно инициалите им МММ съвпадат – Младен Михалев-Маджо и Михаил Михайлов-Милото. Познавачи твърдят, че наистина двамата имат общи черти. Образът на съдийката Таня Стоева също има реално изражение в живота, но досега Дилов не е разкрил коя е тази магистратка.
„Седем часа разлика” се оказва фаворит сред бг сериалите в родния ефир.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи