Антонина готви нова песен




Антонина готви нова песен
Поп фолк певицата Антонина признава, че все пак има приятелство в попфолка
Популярната фолк певица Антонина обяви, че подготвя нов хит, който ще представи на феновете си до месец.
Известната изпълнителка, която преди няколко месеца нашумя, покрай закачките си с музикалните изяви на Николета Лозанова, призна, че съвсем скоро ще се зарадва почитателите с ново хитово парче до месец. Пред репортер на blife.bg, брюнетката, която сред най-сериозните певици в лекия жанр, разкри, че новата й песен е посветена на хората, които обичат да танцуват, но отказа да разкрие подробности около проекта.

Запитана дали в поп фолка има истински приятелства или всичко е само професионална конкуренция и сблъсък на интереси, фолк дивата сподели, че независимо от оспорваното съперничество между фолк певиците все пак съществуват и искрени приятелства помежду им. Тя призна, че е особено близа с певицата Пепа, както и със Славена и Даяна. За приятелството си с Лиана говори с носталгия, като споделя, че времето и разстоянието постепенно са ги разделили.

Спрягана за една от най-сериозните изпълнителки в бранша, Антонина заяви, че в личния й живот всичко върви прекрасно. Певицата, която е една от малкото, държащи на сериозните връзки сподели, че въпреки дългогодишното съжителство с мъжа си двамата не са си омръзнали и с радост споделят отговорностите свързани с грижите за сина им.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи