Сашо Кадиев ще се жени




Сашо Кадиев ще се жени
Синът на Катерина Евро предложил брак на приятелката си Таня, двойката стяга сватба догодина

Романсът между младия актьор Александър Кадиев и пловдивската танцьорка на салса Таня се оказа доста по-траен от летен флирт. Вече няколко месеца двойката е заедно и по всичко личи, че връзката им е сериозна. Дотолкова, че според последните новини синът на Катерина Евро вече е предложил брак на любимата си Таня. Щастливите влюбени, които в последно време са и неразделни дори са определили датата за сватбата — в началото на следващата година.

В ролята на бъдеща свекърва Катерина Евро, не спира да хвали младата си снаха. Катето не крие, че е изключително щастлива, че ще става баба и с нетърпение очаква да се сдобие и с първото си внуче. И противно на слуховете, че не харесва особено новата приятелка на сина си, тя неколкократно придружи младите на почивка на море и планина през годината, пише hotnews.bg. Според запознати, актрисата е във възторг, че синът й най-после ще се ожени и дори вече прави списък на подходящите кумове за него.

Това е вторият път, в който Александър Кадиев е на крачка от брака. Дълги години актьорът имаше връзка с колежката си Илияна Коджабашева, с която обаче в крайна сметка се разделиха. А само преди няколко месеца актьорът срещна бъдещата си съпруга в Пловдив, докато участваше в поредния спектакъл „Горката Франция“.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи