Калин Сърменов-Милото преследван от млада актриса




Калин Сърменов-Милото преследван от млада актриса
Актьорът, който се превъплъщава в образа на Милото от сериала „7 часа разлика“ имал проблеми с една от жените в живота си


В интервютата, които даде за медиите, Калин Сърменов разказа колко много обича втората си съпруга Боряна и дъщерите си. Жена му била борбена и упорита в любовта си към него. В дъното на нещата, обаче, имало още една дама, която се бори за сърцето на актьора. Запознати казват, че младата звезда на Театъра на Армията Лидия Инджова се влюбила до полуда в Сърменов. Градската легенда донася, че двамата се запознали докато Инджова била все още студентка в НАТФИЗ. Тя лапнала по доста по-възрастния от нея Калин и даже се изпуснала в интервю за столично списание, че били гаджета. Ученичката на Стефан Данаилов не отдавала значение на това, че актьорът има семейство. Според източници на“Шоу“ Сърменов също не бил съвсем верен на съпругата си и даже купил апартамент на младата си колежка.
Актьорът натрупал състояние от рекламната си агенция, а благодарение на нея, Лидия печелела хонорари от рекламите, за които била уреждана по втория начин. В кафенето на Военния театър говорели, че младата актриса няма да остави на мира Сърменов докато не го види окочантелно разделен с Боряна. Заради кавгите между двамата любовници, Лидия, която била чистокръвна рускиня, често изпадала в депресия. В пристъпи на любовна лудост тя се остригвала или дарявала кръв, след което се чувствала като нова.
Сърменов доби още по-голяма популярност с телевизионните си изяви. Ненадейно същото е на път да постигне и Лидия – от началото на декември тя става лице на актьорското риалити по TV7. Връзките на Милото може да са намесени и този път, макар в интервю да признава:
“Искам точно жената, която имам, да се прибера вкъщи и да няма разправии, да няма драми, напрежение, обяснения” – май актьорът няма предвид напористата дебютантка с лолитско излъчване.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи