Симеон Лютаков сам изпълнява каскадите в „Седем часа разлика“




Противоречивият прокурор от „Седем часа разлика“ не разчита на каскадьори за опасните сцени

Симеон Лютаков сам изпълнява каскадите в „Седем часа разлика“
Макар като цяло опасните сцени в „Седем часа разлика“ да са сравнително по-малко в сравнение с тези в други сериали, използването на каскадьори обикновено е предпочитано от екипа. Актьорът Симеон Лютаков обаче не разчита на професионалистите при снимките на екстремните каскади, пише life.dir.bg.


В свое интервю, звездата от новия сериал признава, че вече му се е случвало да участва в екшън сцени в сериала и определя преживяването като не особено приятно: „Когато гръмна колата, и когато остатъчните гърмежи от четирите гуми ги чувах зад себе си, и си представях как хвърчи горяща гума и ми се залепва по врата. Но това беше само страх, не се случи нищо“, припомня си актьорът една от сцените в „Седем часа разлика“.

Но освен, че не се бои сам да играе в опасни сцени Лютаков признава, че освен адреналина и други емоции са го завладявали на снимачната площадка. Именно на снимки преди години среща голямата си любов и се влюбва в своя колежка. Дали обаче любовните трепети на актьора биват споделени, той отказва да разкаже. „Влюбвал съм се в колежка, но много, много отдавна. С течение на годините по-професионално и сериозно започнах да гледам на нещата, които правя, и не съм си позволявал. Това неминуемо пречи на работата.“, признава актьорът.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи