Явор Бахаров приключил с дрогата




Явор Бахаров приключил с дрогата
Делото срещу актьора за притежание на наркотици също е прекратено, случаят бил маловажен
Младата надежда на българското кино, актьорът Явор Бахаров, заяви, че е приключил с дрогата и вече не пуши дори марихуана, пише blitz.bg. Като цяло гледам да избягвам, не ме забавлява, доверява актьорът, в чийто документи това лято полицията откри известно количество от тревата.


Въпреки огромния скандал, който избухна по този повод, Бахаров щастлив съобщава, че делото срещу него е прекратено. Преди дни получил писмо, че обвиненията са свалени, защото прокурорът сметнал случая за маловажен. „Количеството марихуана е било прекалено малко. Вдигна се повече шум, отколкото трябваше“, коментира Явор.

На въпрос взима ли други наркотици, актьорът категорично отговаря, че не е наркоман и никога не е бил. Тв звездата също така опроверга клюките, че се е разделил с приятелката си Луиза Григорова и напук на слуховете двамата са заедно и много се обичат. „Заедно сме с Луиза, всичко между нас е наред, обичаме се и живеем заедно“, споделя актьорът. За работата си в „Стъклен дом“ признава, че се опитва да бъде перфектен в нея, но не обича да се гледа на екрана след това. По тази причина твърдо отказал да вземе телевизор у дома си, но въпреки това е изключително горд, че продукцията, в която участва се излъчва в още осем държави.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи