Ни Ло шамарена от мутри в крехка възраст




Ни Ло шамарена от мутри в крехка възраст
Николета сега

От провинциална девойка Николета Лозанова стана истинска сексбомба




Красавицата, подвизаваща се в социалните мрежи с прякора Ни Ло, започнала да върти любов доста преди да навърши пълнолетие – пише „България днес”. Момичето било редовно шамарено от мутри. Младата бръмчалка често търсела свалки по кръчми и нощни заведения в Пловдив. Заради флиртаджийския си нрав Николетка често получавала шамари от гаджетата си. Един от тях държал квартален бар. На раздяла с нея едрият й приятел си взел всички подаръци и дори я лишил от мобилния й телефон, който й купил преди това в знак на любов.
Парите за Николета никога не са били проблем, защото майка й Еридина е една от най-успелите бизнес дами в Града на тепетата. Тя избягва да коментира публично дъщеря си.
Николета става звезда с помощта на редактора на „Плейбой” Георги Неделчев. След голата сесия в мъжкото списание през 2006 г.

От провинциална девойка Николета Лозанова стана истинска сексбомба

Николета преди
Лозанова за отрицателно време си намира гадже футболист – Ники Михайлов. След това ходи с Ветко Арабаджиев, с Жоро Главата, за да се установи при Валери Божинов. Приписват й връзки също с Благой Георгиев и с Димитър Бербатов.
Факт е, че Николета Лозанова стана звезда не само заради външния си вид, а и заради непрекъснатите интриги и скандали, в които се забърква.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи