Носът на Мариана Попова расте застрашително




Носът на Мариана Попова расте застрашително
Певицата напук не обръща ни най-малко внимание на подобни псевдо проблеми, защото си се харесва и е харесвана и така от съпруга си

Половината лице на певицата, екс треньорка и член на журита в музикалното риалити „Гласът на България” – Мариана Попова – вече е покрито от обонятелния й орган, който винаги е впечатлявал с размерите и широчината си. Напоследък обаче по-бдителните зрители са забелязали, че той е започнал да се откроява все по-осезателно върху фейса й и това, заедно с очарователния съскащ и леко фъфлещ ефект при говорене, я правел обект на коментари. Според пикантните клюки, които понякога твърде безжалостно раздухват хорските недостатъци и проблеми, гримьорите на музикалния формат полагали неимоверни усилия да й направят такъв макияж, който поне малко да намали оптически носа й или поне впечатлението, което той прави.

Това обаче не било никак лесна работа, да не кажем мисия невъзможна. На певицата с особено мнение по всички въпроси не й пукало особено. Тя знаела истинската причина за това да заприлича на Пинокио. Това била диетата, на която се подлагала певицата напоследък. Колкото повече Мариана отслабвала, толкова повече носът й изпъквал на фона на иначе хубавото й лице. Изглеждал все по-масивен и голям. Тя се чувствала чудесно и така и се радвала на обожанието на мъжа до себе си.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи