И Алисия си пусна снимка без грим




И Алисия си пусна снимка без грим
Напоследък сред родните фолк звезди стана мода да се показват пред феновете си без грим или с много малко такъв.


Андреа дори засне фотосесия в която се беше отървала от тежкия сценичен грим и изглеждаше напълно естествена. Съответно много от феновете й я похвалиха за промяната в имиджа и я обсипаха с комплименти.

Съвсем наскоро фолк певицата Емилия пък сподели любителска снимка с феновете си в социалната мрежа, на която видимо е без макиаж и също беше подкрепена от почитателите си.

Сега и друга русокоса фолк фурия направи същото. Новата половинка на футболиста Ники Михайлов и бивша на Валери Божинов Алисия пусна своя снимка в профила си във Фейсбук, на която изглежда прекрасно, а на лицето си няма й следа от грим.

Това не е първият път в който снимка на Алисия без макиаж се появява в публичното пространство. А като за трети път, можем да кажем, че е напълно успешен! Припомняме, че по-рано тази година се сдобихме с 2 такива нейни снимки, а миналия месец лицето й се появи на страниците на в. "България днес".

Какво ще кажете? Харесва ли ви Алисия без грим и подкрепяте ли родните звезди в начинанието им да се показват "натюр" пред почитателите си. Гласувайте в нашата анкета и споделете мнението си в коментарите.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи