Елена Петрова състарена и без грим




Елена Петрова състарена и без грим
Красотата и чарът на Елена Петрова тотално са повехнали.



Финансовите проблеми, които изпитва актрисата след раздялата с гръцкия милиардер Аристотелис Фотилас, са се отразили драстично на външността й.

Папараци на „България Днес” щракнаха къдрокосата актриса да съпровожда децата до училище – на снимките Елена изглежда с 10-ина години по-стара, бледа и изтощена от грижите за децата.

Преди Петрова да тръгне по чуждо, Аристотелис Фотилас бе наел бавачка, която да помага на Елена в грижите за децата. Сега гъркът, освен че я е лишил от услугите й, е взел дори луксозното возило на бившата си. Актрисата се налага да се придвижва без кола и води децата на училище пеша.

Цената на любовното щастие е скъпа, но за Елена Петрова се оказа убийствена, пишат от hotarena.net. Според запознати авантюрата й с 27-годишния любовник също е приключила и сега актрисата от „Стъклен дом” е крайно нещастна. Без мъж, без любовник, без пари, Петрова почти не излизала от къщи.

В редките случаи, когато се покаже навън, за да заведе близнаците до училище, изглежда занемарена и съсухрена като на снимките.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи