Идиотия! И биберонът на бебето на Божинови обсипан с камъни Сваровски




Идиотия! И биберонът на бебето на Божинови обсипан с камъни Сваровски
Свидетели на приготовленията за малката принцеса са потресени от възможността Валери и Николета да изложат на опасност живота на бебето си



Както и глухите в България подочуха, очакваната първа рожба на новото звездно семейство Николета и Валери Божинови ще е от женски пол. Естествено двамата бъдещи родители се подготвят с много мерак и нетърпение за предстоящото голямо събитие, което ще се състои напролет, някъде към април месец. Дали от прекалена суета или от детинска прищявка, но разбираме, че двамата са замислили и осъществили голяма глупост.
Приготвяйки атрибутите на бъдещото си бебе, двамата младоженци са поръчали на известната дизайнерка и фотографка Велислава Каймаканова – Ножарова, ръчно изработени розови бебешки обувчици и биберон също в розов цвят, разбира се. Само че биберонът е обсипан с малки камъчета Сваровски. Бъдещата майка дори е поместила снимки на произведенията на дизайнерското изкуство и под тях е написала следното: „Това е за малката принцеска”. Дали Николета си дава сметка, че тези камъчета могат да бъдат погълнати от бебето, не е ясно. Или пък попаднат в нослето на малката. Гневни майки нападат не само Николета, ами и дизайнерката, като я обвиняват в идиотизъм и малоумщина. Още по-безразсъдни са според тях двамата бъдещи родители, които излагат живото на детето си на риск.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи