Кои са най-лошите БГ момичета?




Кои са най-лошите БГ момичета?

Златка Райкова, Лиана и Андреа спрягани за едни от най-лошите момичета у нас





Фаталните представителки на нежния пол никак не са малко по нашите географски ширини особено сред светските вип — персони. Златка Райкова, Андреа и Лиана са само част от красавиците, които носят титлата „лошо момиче“, пише blife.bg.

 Че Русата Златка може да се определи като жена вамп, е ясно от пръв поглед. Красавицата е проваляла не една връзка и продължава да привлича погледите на мъжете – и то не само на свободните. За жалост последния любим на блондинката се оказа с доста ревнива бивша приятелка и двамата бързо се разделиха.
В поп фолка лоши момичета не липсват, както и скандали. Два месеца продължи войната между Славена и Соня Немска, заради Денислав. Разярената блондинка осем седмици изпращаше заплашителни SMS-и на новата половинка на бившия си като едва не я подлуди с тях.
Нашумялата напоследък фолк певица Лиана не е само лошо момиче, но и очевидно си пада по лошите момчета. Първото й гадже е било застреляно, а новият й годеник, кюрдът Махмуд, се спряга за наследник на наркоклан. Освен с тъмно минало, той се оказа и доста ревнив, тъй като пламенният флирт на Лиана с футболиста Благой Георгиев бързо беше прекратен, след като се чуха слухове за заплахи от страна на ревнивия Махмуд.
За Галка от „Каризма“ е добре известно, че е лошо момиче, и то не само защото „забравя“ да плати хонорарите на екипите си. Блондинката, която е фен на нощния живот, открито демонстрира бисексуалните си наклонности като честичко прескача на двата бряга. Особено активно са обсъждани връзките й със Зара и Божидара Бакалова.
Андреа със сигурност си е заслужила славата на лошо момиче, макар упорито да отрича, че има влечение към нежния пол. Въпреки това половинката на Кобрата често се появява в обятията на своите колежки, а еротичния й клип с Николета и Златка все още е сред най-горещите във фолка.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи