Кучето на Шаде със собствена стая




Кучето на Шаде със собствена стая
Само няколко дни делят българската публика от първата им среща с богинята на соул музиката Шаде.


Изпълнителката пристига в Българя от слънчева Бразилия за концерта си на 29 октомври в Арена Армеец София.

Очаква се очарователната британка да поднесе на многобройната си публика едно пищно шоу с много мултимедия, главозамайваща сценография и разбира се, вечните й хитове.

Специално за Шаде в бекстейдж зоната ще бъде създадена истинска феерия в бяло. Снежно бели завеси ще се спускат от двете страни на гримьорната й. Тя ще бъде аранжирана с изобилие от бели рози.

В непосредствена близост до гримьорната на певицата ще бъде обособено голямо помещение, в което звездата ще вечеря. Върху дълги бели покривки соул богинята ще се подкрепи с изключително здравословна вечеря.

 Шаде, известна с привързаността си към органик храната, изисква в менюто си ниско маслени млечни храни, бяло пилешко месо, задушени зеленчуци, пълнозърнест хляб, както сурови ядки и свежи плодове.

Изпълнителката и нейната група с удоволствие ще опитат най-добрите селекции от червени и бели български вина.

Интересен факт е, че мега звездата ще пристигне в България с домашния си любимец, който неотлъчно я придружава навсякъде.

Сладурът е порода Wheaten Terrier. По време на концерта за любимецът на Шаде специално ще бъде обособена стая в непосредствена близост до снежно бялата гримьорна.

След шоуто в София Шаде се отправя към Финландия, Русия и Полша, където са следващите концерти от настоящото й турне.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи