Виж как Стейтъм купонясва в софийска дискотека




Виж как Стейтъм купонясва в софийска дискотека

Британският киноактьор засечен да разпуска в столичен клуб в компанията на брюнетка





Наистина чухме преди време, че британският киноактьор Джейсън Стейтъм разпитва за най-добрите родни дискотеки и както изглеждам, той наистина е решил лично да проучи някои от тях. В събота вечерта холивудската звезда беше забелязан да разпуска в ретро нощен клуб в компанията на неизвестна брюнетка.

Актьорът пристигнал в заведението около 1:30 през нощта и за известно време останал незабелязан сред тълпата, пише „24 часа“. Заедно с него била и непозната дама, както и негови колеги от „Непобедимите 2“. Звездата бил облечен в дънки и кожено яке и бързо се слял с тълпата. На централна маса в заведените Стейтъм изпил няколко бири и дори се съгласил да даде няколко автографа, но категорично отказал да се снима с фенове. Членове на заведението също ударили на камък, но репортери все пак успели да щракнат набързо звездата.

Джейсън Стейтъм


Новината за присъствието на актьора в заведението бързо се разпространи, но въпреки това нямаше опашка от желаещи да го видят. Мнозина решиха, че това е някаква шега и не приеха насериозно новината, че киноактьорът е в дискотеката.
Стейтъм си тръгна от заведението към 4,15, когато пред входа на клуба се появило черно Audi A8, с което актьорът потеглил в неизвестна посока.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи