Залели с киселина колата на Албена Вулева




Залели с киселина колата на Албена Вулева
Тв водещата на „Панаир на суетата“ преследвана от вманиачен фен




Вманиачен фен преследващ месеци наред тв водещата Албена Вулева залял колата й с киселина по време на светско събитие, пише mamita-bg.com. Скандалната тв водеща, която е известна с острия си език преживяла истински шок, когато разбрала какво се е случило.
27 годишният Петър от доста време се опитвал да се срещне с любимката си, но все не успявал. След няколко месечни провали вманиаченият почитател на водещата решил, че ще си отмъщава. И за целта посегнал на имуществото й. След като разбрал от Фейсбук, че Вулева се кани да присъства на светско парти в столицата, младежът се обзавел с бутилка киселина и също се отправил към събитието.
След като разбрал, която е колата на водещата изчакал охраната да се отдалечи и я залял с киселина. И за да е пълна вандалщината решил да счупи бутилката в предното й стъкло. Шумът ведната привлякъл вниманието на охранителите, както и на гостите. Самата Вулева първоначално изпаднала в истерия, след като осъзнала, какво е можело да й се случи, но бързо се съвзела и насочила полицаите към престъпника. Пред тях водещата разкрила, че мъжът я тормозел от доста време, представяйки се за неин почитател и често й досаждал със съвети за предаването.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи