И мъжете признаха: жените могат повече!




И мъжете признаха: жените могат повече!
Мъжете най-накрая признаха нещо, което дамите отдавна знаят – че жените са по-добри в извършването на няколко дейности едновременно, съобщи в. "Дейли експрес".


3/4 от представителите на силния пол признават, че нежните им половинки се справят по-успешно с четири или повече занимания едновременно, докато самите те могат да извършват само две задачи наведнъж.

На същото мнение са и самите дами – 98% от тях смятат, че се справят по-добре от мъжете с няколко задачи едновременно.

Един на всеки четирима представители на силния пол споделя, че когато се опитва да върши повече неща наведнъж, обикновено не се справя задоволително с нито едно от тях. Една трета от мъжете признават, че в подобни случаи "оплескват" абсолютно всичко.

Когато трябва да се върши някаква работа, жените по-често се залавят с нея и не я оставят, докато не приключат, при това, без да се оплакват. Само 16% от дамите търсят помощ от мъжете.

Над две трети от жените най-често вършат различни домакински дейности, съчетавайки ги с готвенето. Повечето жени са в състояние да се занимават с четири различни задачи, докато мъжете могат да се справят само с две.

Четири от всеки пет дами обясняват, че мултифункционалността е единственият начин да се свърши някаква работа.

"Мъжете има какво да научат от нежните си половинки. Чест обаче им прави, че признават превъзходството на дамите в справянето с повече задачи наведнъж", пишат авторите на проучването.

Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи