Вихра и Мая - кудкудяк, кудкудяк




Вихра и Мая - кудкудяк, кудкудяк
Новата рубрика на HotNews.bg носи името "Светска дисекция". Именно тук звездите и по-малките звездички, ще бъдат коментирани от екипа ни, а вие може да се включвате със своите размисли и страсти.





Кристина Агилера - трансформация от сърничка в мечка стръвница

Кристина Агилера - трансформация от сърничка в мечка стръвница

Кристина Агилера в последно време тотално е занемарила външния си вид, което никак не се нрави на феновете й. Личност от нейния ранг трябва да забрави пържените картофки и пържолките и да го кара само на салати.

Пада, става, от дебелота се валя по сцената. И докато преди година беше като истинска гaзела, сега е като плондер. На всичкото отгоре се разхожда по бодита... Недопустимо, нали? Ето, че дори и да имаш много пари понякога това не помага...


"Отчаяните съпруги" на Нова телевизия Вихра и Мая


Вихра и Мая - кудкудяк, кудкудяк
"Отчаяните съпруги" на Нова телевизия Вихра и Мая бяха на гости в дома на Алисия и Ники Михайлов. По същото време Николета Лозанова и Валери Божинов се подготвяха за сватбата си. И докато целия Хайлайф бе в Правец, лелките гледаха традиционната комбинация - певица и футболист.



Не се престана с четките - "Колко сте красиви, успели и млади...", повтори няколко пъти Вихра. За красота... ок, добре, че са пластичните хирурзи, за успехи и младост - да не се възгордяваме.

Най-важното обаче е, че Алисия се похвали и за новото си амплоа - сама крои дрехите си с игла и конец. Може би пък това е самата Виктория Бекъм, а ние сме се объркали.

Моделки - спрете се, Джейсън Стейтъм идва да работи!

След като дълго време Венета Харизанова патрулираше из фитнеса на известен столичен хотел, винаги щом някоя холивудска звезда идваше да отсяда в него, сега други моделки се редят на опашка, този път заради Джейсън Стейтъм.

Златка Райкова точи лиги по мачото, но само преди два дни той беше на снимачната площадка с Джей Ло. Ок и двете са красавици, но когато добавим перфектния английски на латино дивата и нейните малки сладки парички... надеждите на нашенките май ще си останат на сухо.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи