Елена Петрова пак капризничи, било и студено




Елена Петрова пак капризничи, било и студено

Студът се оказа сериозна пречка пред Елена Петрова.





Капризната актриса категорично отказала, да участва в доснимането на последните серии от новия сезон на сериала "Стъклен дом", защото и било студено.

"Не може да е много топло - поддържа се специална температура заради техниката и тя би трябвало да го знае като истински професионалист", коментират хора от техническия екип пред в."Всеки ден". Въпреки това Петрова заявила, че няма начин да застане пред камерата при толкова ниски температури и се фръцнала.

Това накарало директора на продукцията да изтича до близкия магазин за бяла техника и да купи няколко радиатора, защото евтините печки духалки щели да вдигат шум. Чак когато температурата достигнала градусите, които Елена искала, снимките продължили.

"Не мога да си позволя лукса да се разболея точно сега", оправдала каприза си актрисата, а колегите й зашушукали, че така не правят дори звездите в Холивуд. „Там се снима при всякакви метеорологични условия и няма мрънкане, защото всеки ден струва пари - само у нас могат да се случват такива неща", не крият раздразнението си те.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи