Венета Харизанова е новата Мисис България




Венета Харизанова е новата Мисис България
Известната моделка спечели короната преборвайки 14 красавици


След оспорвана конкуренция с още 14 красавици, тазгодишната носителка на короната „Мисис България 2011“ стана моделката Венета Харизанова. Манекенката успя да очарова публиката и журито и накрая спечели титлата за най-красивата омъжена българка. Водеща на събитието също беше една от кралиците на красотата — бившата Мисис България, Маги Желязкова.
За разлика от останалите омъжени жени, които дефилираха на шоуто Харизанова предпочете да не дефилира със съпруга си Емил на сцената. Вместо това брюнетката се появи заедно с добрата си приятелка Весела Нейнски, пише „Блясък“. Но независимо, че леко наруши регламента на втори кръг и не дефилира с член от семейството си, Венета спечели одобрението на журито и си тръгна с титлата „Мисис България 2011“. Това е поредният успех за манекенката, която наскоро се похвали, че има голяма вероятност да се снима в новия кинохит на Силвестър Сталоун „Непобедимите 2“, както и че ще участва в друг екшън филм около Коледа. Покрай актьорските си изяви обаче Харизанова очевидно не е забравила и конкурсите за красота и се постара да спечели още един трофей.
Освен Харизанова с титли от конкурса си тръгнаха още и Александра Иванова, която спечели титлата „Мисис България Земя“, Венелина Милева, обявена за „Мисис България Свят“, а Кати Роуз стана носителка на титлата „Мисис Европейски съюз“.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи