Николета и Алисия приятелки? Никога!




Николета и Алисия приятелки? Никога!
Николета, която вече е Божинова, поддържа добри отношения с бившата си половинка Ники Михайлов, но с Алисия нямало как да бъдат приятелки.




Новото семейство Божинови разкрива подробности пред сп. Story за сватбата си и за очакванията си от съвместното им бъдеще.

"В самото начало му казвах, че не е истински мъжкар, не е от този тип, който да тропне по масата. Той е много добър, но трябва да е по-твърд. Вече съм го променила", хвали се Николета.

Преди по-малко от две седмици в изискан хотел в град Правец Валери и Николета се врекоха във вечна обич и вярност на стилна церемония пред своите най-близки приятели и роднини.

Футболистът на "Спортинг" – Лисабон, опроверга слуховете, че колегите му от националния отбор не са присъствали на сватбата му, защото не я одобряват. Причината била, че имали важни мачове.

Младото семейство разкрива, че очаква първото си дете през април догодина. Николета признава, че много се надява то да е момиче, което да прилича на нея.

Валери пък споделя, че желае Валери-младши да се познава и разбира с бъдещото си братче или сестриче и че за тази цел двамата с Алисия трябва да "изгладят" отношенията помежду си.

Ако е момче, името на детето ще го измисли Валери, но няма да го кръсти на него. Ако е момиче, бъдещата майка ще измисли как ще се казва.

Николета споделя, че много си харесва името и най-вероятно името на детето ще започва с "Н".

Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи