Черната Златка си показа нослето в еротично шоу




Черната Златка си показа нослето в еротично шоу
Плеймейтката Златка Димитрова демонстрира пищни форми в елитен нощен клуб
Магистър Златка Димитрова наскоро оперира носа си и официално го представи за първи път на сватбата на Николета Лозанова, където се появи и с ново гадже. И както изглежда, е спечелила много поздравления и овации, защото реши да го покаже официално още веднъж на сцената на елитен нощен клуб, пише podtepeto.com.



Сексапилната бургазлийка обаче събра погледите на зрителите в заведението по-скоро със секси тоалета, който облече по този повод, а не с носа си.
Силно изрязания костюм с камъни Сваровски едва прикриваше прелестите на пищната дива, която вдигна градуса на настроението до небето.
Плеймейтката взе участие в еротичното шоу „The Bird Cage“ снощи и успя да възпламени доста горещи страсти.
Сексапилните сутиен и бикини, както и наметката от пера определено се оказаха приковаващи. Новият нос на Димитрова не успя да привлече особено много внимание, но за сметка на това фигурата й спечели овации.

Особено силно вниманието на черната Златка привлече двойка младоженци, които бяха избрали нощния клуб за сватбеното си парти.
Вниманието на брюнетката получи обаче не младоженеца, а чаровната булка, която имаше възможност да потанцува рамо до рамо с Димитрова.
По-късно двете дори вдигнаха наздравица за успешен и щастлив брачен живот на новото семейство.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи