Емануела за Денис: Да не съм луда да се женя за него!




Емануела за Денис: Да не съм луда да се женя за него!
„Не обичам това същество и не желая да имам нищо общо с него!“, заявява в свое интервю фолк певицата


Скандалите около Емануела и бившето й гадже Денис Касъмов продължават с пълна сила. Дори и разделени, бившите годеници продължават да се нападат взаимно, като престрелките им стават все по-ожесточени, пише hotnews.bg.
Малко след като се разделиха, Емануела се правеше на тиха и кротка и коментираше, че двамата със сина на продуцента й Виктор Касъмов просто не са един за друг. След това твърдеше, че той теши мъката си от тежката им раздяла с мимолетни връзки.
Бившата й половинка обаче доста бързо опроверга тези думи, като се появи в столична дискотека с милионерската щерка Яна Стайкова. А на въпрос дали връзката им е просто флирт, продуцентският син заяви, че двамата имат сериозни отношения и то от доста време.
Вбесена, че толкова бързо са я заменили, фолк дивата обаче съвсем внезапно започна да напада бившето си гадже, за което доскоро твърдеше, че е нещастно влюбено в нея. В свое интервю певицата заяви, че е била с него само заради кариерата и никога не е искала двамата да се женят.
„Не обичам това същество и не желая да имам нищо общо с него! Имам мъж до себе си, в когото съм влюбена… Това за сватбата бяха болните фантазии на Денис. Да не съм луда да се женя за него!“, коментира изпълнителката пред журналисти и допълва: „Познавам Яна. Едва ли ще падне толкова ниско, че да се занимава с човек като Денис“.
Както изглежда, Емануела не само не умее да губи с достойнство, но и не се срамува да уязви всеки, който по някакъв начин я е засегнал, макар и съвсем индиректно.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи