Диляна Попова мина в отбора на блондинките




Диляна Попова мина в отбора на блондинките
Манекенката мина в отбора на русите, феновете й недоволни искат я обратно брюнетка



Докато целият попфолк успешно се изрусява и дори печели овации за това, опитът на манекенката Диляна Попова да мине в отбора на блондинките беше посрещнат с бурно недоволство. Русата прическа на новоизгряващата актриса и манекенка не се хареса на феновете й, които дори отказват да повярват, че е тя. Почитателите на родната хубавица предпочетоха предположат, че на фотосите с руса прическа е холивудската звезда Анджелина Джоли, отколкото да приемат идеята, че тяхната любимка така е съсипала визията си, пише „Блясък“.

За успокоение на феновете на Попова и особено за мъжката половина бързаме да кажем, че новата прическа на манекенката не е за постоянно. Заради ролята си в новия сезон на сериала „Стъклен дом“ Диляна се принудила да се изруси. Тази есен тя ще е едно от главните действащи лица в тв сагата, което наложило и някои промени във външния вид.
Въпреки това обаче повечето фенове на моделката упорито настояват тя да си върне стария имидж на брюнетка, с който си спечели толкова много овации, но и беше истинско копие на холивудската звезда Анджелина Джоли. Да се надяваме, че прохождащата актриса ще се съобрази с техните предпочитания и бързо ще си върне облика на тъмнокоса красавица.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи