Алисия иска 10 бона издръжка за Валери-младши




Алисия иска 10 бона издръжка за Валери-младши
Меденият месец на Божинов, който наскоро се ожени за Николета Лозанова, беше жестоко вгорчен от бившата му любов Алисия.


Тя вече е ангажирала адвокати, които да защитават правата й в съда.

"Докъде стигнахме! Да водя дела с Валери Божинов за съдбата на сина си - малкия Валери.

С тези дела приключвам завинаги с тази история", каза тя пред репортер на пловдивския сайт "Под тепето". Така певицата на практика за пръв път призна официално това, което от седмици се говори из София.

Съдебната сага за попечителството на наследника на фолкдивата и футболиста стартира скоро, най-вероятно в столицата.

Засега изпълнителката на "Той не е за мен" се въздържа от повече коментари, тъй като темата била твърде лична - отнасяла се за най-милото й на света - Валери-младши.

Според запознати Алисия и Валери ще спорят за попечителството върху сина им.

Двамата не могат да се разберат кога Божинов да вижда детето си и каква да е месечната издръжка, която ще брои играчът на „Спортинг" (Лисабон). Затова съдът ще трябва да реши дали Алисия ще получи пълно попечителство върху Валери-младши. Футболистът от своя страна иска малкият да прекарва по няколко месеца в годината при него в Португалия. Изпълнителката на "Твоя тотално" обаче е твърдо против идеята да повери сина си на отглеждане при новата жена на Валери Николета Лозанова-Божинова.

Непотвърдена информация гласи, че Алисия е поискала от бившия си 10 хиляди евро месечна издръжка за детето. Въпреки че е отдавна е милионер, Божинов, под давлението на плеймейтката, категорично отказал да й плаща подобна сума. Това вбесило тотално фолкпевицата, която се готви за тежка съдебна битка. Божинов вече е наел известен столичен адвокат, който от негово име е завел съдебно дело за попечителство върху 4-годишното хлапе.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи