Вихра мислела да си пререже вените




Вихра мислела да си пререже вените
Екс-половинката на тв водещия Иван Христов - Вихра, е изпаднала в голяма депресия и дори прибегнала до опит за самоубийство, пише в. "Уикенд". Според изданието наскоро тя направила опит да си пререже вените.


Водещата получила нервен пристъп и се обадила на мъжа си по телефона, като му казала, че смята да пререже вените си и така да се избави от любовната мъка. "Опосумът" веднага позвънил на всичките си пирятели и познати, тъй като силно се притеснил, поне така разказвали хора от екипа на "Станция нова".

Иван и майката на Вихра бързо отишли в апартамента, където живее водещата и я намерили в безпомощно състояние. Брюнетката била взела голяма доза успокоителни и лежала полужива. Именно хапчетата обаче отложили решението й да си пререже вените.

В момента майката на Вихра е неотлъчно до нея и се грижи за дъщеря си, като не я оставя сама нито за миг.

Преди 15-тина дни стана ясно, че бившата половинка на другия "опосум" Андрей - Даниела Янков също е искала да се самоубие, когато е разбрала за изневерите на мъжа си. Тогава тя се разбила с колата си в скала близо до границата със Събрия. За щастие водещата се отървала само с леки наранявания.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи