Рачков побеля!




Рачков побеля!

Семейни грижи състарили преждевременно „господаря на ефира“




Димитър Рачков побеля! Това разкрива в. “България днес”, цитиран от „Блиц“. Грижите около съдебните неволи на брата на актьора сериозно започнали да се отразяват не само на нервите на звездата, но и на външния му вид.


Въпреки, че все още е доста млад, актьорът бил засечен от папараци, докато зареждал джипа си на столична бензиностанция. Освен първите бели кичури в косата му, актьорът проявявал и първите признаци на невроза. Нервно говорел по телефона и през цялото време ръкомахал буйно.
Изданието пише още, че Рачков успял да превърне за 30 минути бензиностанцията и в свой временен офис. Толкова продължила срещата му с неизвестно лице, което се предполага, че е юрист. Малко след това звездата се качил на колата си и заминал на снимките на предаването „Пълна лудница“.
Причината за тревогите на Рачков, както е известно е брат му Петър. Преди месец той бил заловен с фалшива шофьорска книжка, за което си спечелил не само солидна глоба, но и сериозни проблеми с прокуратурата. По искане на обвинението го заплашват съд и затвор, още повече, че отказал извънсъдебно споразумение.
Това обаче далеч не е първото провинение на брата на Димитър Рачков. Младежът често се забърквал в неприятности, от които известният му роднина непрекъснато го измъквал, като в повечето случаи покривал борчовете му със спечелените хонорари.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи