Нели Петкова направила магия на Слави






Певицата иска да прави солова кариера, но не иска да е соло в любовта си към Слави

Нели Петкова направила магия на Слави


Изглежда изоставената Нели Петкова иска да си върне любовта на шефа си Слави, който я замени с танцьорката Мартина от балет „Магаданс”.

Тъй като вокалистката на „Ку-Ку бенд” продължавала да изпитва непреодолима болка и тъга по Слави Трифонов, се говори, че е поръчала заклинание при ходжата на Лили Иванова. Дадените интервюта от зарязаната солистка само потвърждават възможността тя да е сторила нещо необмислено. От всички тях ясно личи, че Нели и Слави са били близки не само професионално.

И така според най-новата мълва Нели е ходила във Варна, където е засечена да потропва нервно пред дома на известния ходжа. Свидетели уверяват, че тя се е бавила цели два часа при турския шаман. Предположението е, че по време на сеанса е поръчала любовна магия на Трифонов. Който е запознат с тарифите на ходжата, както и със залога на настоящата магия, може и да повярва, че блондинката се е бръкнала с близо 10 бона за услугата. Този маг всъщност е същият онзи ходжа, при когото неведнъж се отбива и Лили Иванова. Естрадната прима открай време е спрягана като поръчителка на подобни магически ритуали. На такива са станали жертва Асен Гаргов, Чочо Владовски…
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи