Азис одобри скандален клип в автобиографията си





Азис одобри скандален клип в автобиографията си


Въпреки че напоследък реши да заложи пак на скандалните изяви, вместо на музика, този път фолк певецът Азис определено мина всички граници. Автобиографичният филм, който певецът пусна преди няколко дни в столичната дискотека „Найт Флайт“, не само даде една изкривена представа за миналото на звездата, използвайки за сценарий обичаната от децата приказка за пепеляшка, но и успя да манипулира общественото мнение, смесвайки истина и въображение.

Макар и роден в затвора, близки до семейството на изпълнителя припомнят, че далеч не е имал бедно детство, каквото се опитва да си припише, както и че още на 11 години напуска страната, за да замине с родителите си за Германия.

Оказа се обаче, че освен житейските драми на звездата в лентата е включен и клип, в който Азис е мускулест любовник. Кадрите публикувани от електронното издание hotarena.net са направени във френски хотел в Сен Тропе преди няколко седмици. След голите снимки с приятелката му Галя Димитрова преди няколко седмици това е втората, но вече откровено скандална изява, която заснема певеца.

Скандалните кадри вече разбуниха духовете в мрежата и голяма част от читателската аудитория изрази възмущението си от публикуването на клипа. На фолк певеца обаче явно изобщо не му пука, щом се е съгласил подобни кадри да излязат наяве. Дали обаче подобна скандална слава си струва цената, която може да заплати след време? Певецът е баща на момиченце, което е в доста крехка възраст и според специалисти психолози, след време скандалните изяви на известния й родител може да имат доста травмиращ ефект върху нея.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи