Ах! Какви секс игри е въртяла Диана Любенова?




Предизвикателната актриса е била носителка на титлата Мис Видин

Какви секс игри е въртяла Диана Любенова?


Конкурсът за красота се е състоял през лятото на 1988 година на градския плаж във Видин. Организатор – „Балкантурист”. По онова време наперената мома учила в местната английска гимназия.

Впоследствие дамата скандализирала за сефте софийското и българското общество, като се щракна гола пред президентството за реклама на предаването си „Секс игри, ах”. После е позирала по без дрехи в шивашки цех. Най-голямото й постижение по непукизъм бе организирането на група хора, които се появиха голи на столичния бул. „Витоша”. Разбираемо Диана е дръзка и с мъжете. Пада си по породата интелектуалци. Последният й романс е с американеца Лес Уелдън.

Познават се от 6 години и от три живеят заедно. Когато за пореден път американецът кацнал на летище София, красавицата го посрещнала с „обичам те” и така той уседнал в България. Преди него палавницата е ходела с друг чужденец, наричан гръцкия Джеймс Бонд – Димитрис Арванитис. Според клюката Диана Любенова си паднала по непозволените връзки, след като изиграла Анастасия в „Забранена любов”. Пак по непотвърдени сведения имала връзка и със Слави Трифонов. Авантюрата между двамата се случила докато работеше в еротичното си ток шоу по Диема. Завъртяла е и главите на журналиста Ивайло Цветков, ключов редактор на сп. „Егоист” и сега оглавяващ „Плейбой”. Най-впечатлен от любовницата си е бил режисьорът Борис Панкин, заради това, че можела да се разхожда гола и на разходка на улицата и за фотосесия, както и да говори за секс без задръжки. Приписват й още Ицо Стоте манекенки и Деян Донков.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи