Скрита женска омраза между Ивана и Мариана Попова?




„Нека Мариана Попова се изкаже. Тя винаги има мнение по всички въпроси”, злъчно и хапливо съскала Ивана по време на репетициите

Скрита женска омраза между Ивана и Мариана Попова?


Женската злоба и завист нямат спирачка дори за известни и уважавани дами като Ивана и Мариана Попова. Двете гърли, които журират „Гласът на България” не се понасяли до мозъка на костите си, разкриват източници зад кулисите на риалити шоуто.


„Нека Мариана Попова се изкаже. Тя винаги има мнение по всички въпроси”, злъчно и хапливо съскала Ивана по време на репетициите за „Гласът на България”. Сочената за любовница на президента пък също не оставала длъжна на чалгаджийката и постоянно коментирала колко слаб отбор си събира фолк дивата. „От кол и въже певачки са се струпали при Ивана”, кискала се злобно Мариана Попова.


По време на излъчванията в ефир отново се долавя някакво напрежение между двете, но то е замаскирано под формата на закачки между журито. Такава е и версията на Мариана Попова, която отрича да има вражда с Ивана. „Всичко е в кръга на майтапа, зрителите го усещат”, казва поп певицата.


От своя страна Ивана също държи да отбележи, че с Попова не са в конфликт, дори напротив. „Мариана е прекрасен човек, разбираме се отлично”, убедена е изпълнителката на „Ало, девойките”.

А дали това е истината, ще си проличи наесен, когато е и стартът на шоуто със сформираните отбори. Ако са в конфликт, дотогава двете ще са си оскубали косите. Пилците се броят наесен!
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи