Спасявайте се! И Сашка влиза в „Стъклен дом“




Дупнишката Мадона искала да има връзка с героя на Стефан Данаилов в „Стъклен дом“

Спасявайте се! И Сашка влиза в „Стъклен дом“

След като манекенки и певици започнаха да се появяват в родните киноленти, сега чалга легендата Сашка Васева се натиска да става актриса. И след като преди време измъчи и жури, и телевизионна аудитория с неуменията си да танцува, фолк певицата Сашка Васева реши, че ще става актриса.

И то не в кой да е сериал, а в „Стъклен дом“. Блондинката с впечатляващи, но вече поотпуснати форми, открай време имала желание да покаже актьорските си дарби пред родния зрител и сега искала да се възползва от тази възможност. „Убедена съм, че ще вдигна рейтинга. Навремето една врачка ми бе предсказала, че след 40-ата си година ще пробия в киното“, коментира Сашка пред „Всеки ден“.


За да сбъдне мечтата си, фолк дивата дори се свързала с продуцента на сериала Димитър Митовски. Според сценария, който певицата сътворила, героинята й трябвало да бъде известна бизнес дама, която наема офис в мола. Междувременно по нея се увлича героят на Стефан Данаилов, двамата изкарват, кратък флирт, но неотложни ангажименти на героинята й в чужбина слагат край на връзката им. Кратка поява, но със сигурност драматична!

Според Васева, продуцентът Митовски проявил интерес към предложението й и нищо чудно наесен наистина да я видим за кратко в сериала. И ако се появи на екран по-стилно облечена, отколкото обикновено и се въздържи да дава израз на ексхибиционистичните си наклонности, може и да успеем да преценим обективно има ли талант на актриса.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи