Да не остане по-назад, и Дебора вади нощно видео




Фолкдивата Дебора сама призна, че има видео клип

Да не остане по-назад, и Дебора вади нощно видео

Интересното при него е малката подробност, че главният участник във видеото не е настоящият й приятел. Младата певица споделя пред bliasak.bg, че направила клипчето преди време, когато била с друго гадже, което вече е само част от миналото й.


Певицата е убедена, че няма начин компроматът да се появи в публичното пространство, тъй като само тя имала въпросния клип. Така любителите на сексскандалите в интернет остават разочаровани. Поне засега…

На този етап Дебора има сериозен приятел, с когото ходи близо две години. Тя не крие, че мъжът до нея я подпомага финансово не само за кариерата й, но и за лични нужди. Любимият мъж на певицата поема част от месечната вноска от 1 400 лв по новия Мерцедес, който Дебора кара. А защо си е позволила такава луксозна кола, това е друг въпрос.


Преди време Дебора коментира всеобщото мнение, че певиците и манекенките не са сред най-интелигентните хора.

Преди време Дебора коментира всеобщото мнение, че певиците и манекенките не са сред най-интелигентните хора. Според нея това е погрешно наложена представа в последните години. Дебора смята, че да си изпълнител или модел, трябва да имаш доста акъл, за да можеш да преодолееш злобата и завистта на околните. „Отстрани изглежда доста елементарно да си певица или модел, но всъщност не е така” – ръси мъдри мисли звездата на Ара мюзик, изпълнила парчето „Буба лази“.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи