Златка Димитрова и две "Мис дупета" в специален каталог





Златка Димитрова и две "Мис дупета" в специален каталог

Няколко български красавици, сред които най-известната е Мис Плейбой 2009 Златка Димитрова, фигурират в каталог на чуждестранен сайт с голи модели. Сайтът е рекламиран като конкурс за еротични модели от цяла Европа.

Едно от условията за участие в него е моделките да се снимат както майка ги е родила, пише Hotarena.net


В стремежа си да открият най-сексапилните и красиви европейки, фотографите на сайта, който е базиран в Рим, обикалят столиците на Стария континент и във всяка една от тях снимат по 6 момичета.

След публикуването на сесиите в сайта, неговите членове гласуват и в края на всеки месец се излъчва победителката.

На годишния конкурс се класират призьорките от отделните кръгове, 12 на брой, а той се излъчва на живо в интернет. Наградата за първата е 50 хиляди евро, а за подгласничката - 25, а сайтът се казва missaphrodite2012.com.

Освен Златка, другата по-известна българка, е печелила еротични конкурси у нас. Става въпрос за носителките на титлите "Мис Дупе" Биляна Йотовска и Кристина Димитрова. Последната спечели и световният Miss Slogy, който е на известна марка бельо.

Въпреки, че сайтът не е в типичен, хора, запознати с подобен род конкурси, подозират, че той е просто параван на каталог за платени момичета.

Още повече, че за тях се гласува само от членове, допуснати след плащане с кредитни карти. Конкурсите се излъчват в интернет също само за хората, които предварително са си платили.
"Мис Дупе" Биляна Йотовска

Мис Плейбой 2009 Златка Димитрова

Кристина Димитрова

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи