Яки гардове вървят по петите на Сечкова и й носят шампанско в морето




Вили Сечкова, мъжът й Александър Сталийски, Галена и Галин са супер атрактивна компания на „Оазис” с поведението си на мутри от зората на демокрацията


Яки гардове вървят по петите на Сечкова и й носят шампанско в морето


Папараци на „Галерия” са засекли Виолета Сечкова да събира тен край морето на Слънчев бряг.
Водещата, по-известна и тачена като жената на бизнесмена Александър Сталкийски, отколкото като телевизионерка, озадачила изключително много курортистите в баровския комплекс „Оазис” на Слънчев бряг. всъщност учудването включва и компанията на Вили, която плажува задължително заобиколена от гвардия бодигардове. Яките момчета непрекъснато отваряли маркови бутилки шампанско и когато звездите пожелаели, се изявявали като сервитьори и им поднасяли питието.

Особено фрапантно било поведението на Сечкова, която телохранителите следвали неотлъчно по петите с чашите в ръка. Те били готови да й поднесат изстуденото шампанско, дори когато отивала до брега на морето да се разхлажда. Това поведение на групата се сторило странно, дори и на най-заможните клиенти на „Оазис”, където цената на шезлонга на ден е 54 лв. Някои от почиващите били чути да коментират следното: „Подобни демонстрации бяха характерни за зората на демокрацията. Очевидно новите богаташи днес се държат подобно на предходниците си от 90-те години.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи