Диана Любенова роди момиченце




Актрисата Диана Любенова стана майка на малката София


Диана Любенова роди момиченце
Диана Любенова роди


Въпреки че през последните седмици беше доста неспокойна и раздразнителна, заради напредналата си бременност, актрисата Диана Любенова вече е щастлива майка. Тв звездата от сериала „Забранена любов“, вчера роди момиченце от дългогодишния си приятел Лес Уелдън. Актрисата дала живот на красива дъщеричка на име София, която се появила на бял свят със секцио, пише dir.bg.

Наследницата на звездното семейство тежи 2, 950 кг. и беше едно от най-чаканите бебета това лято. Малко след раждането й, на което присъствал щастливият татко, той лично се обадил на свои близки и познати и оповестил радостната новина. Той споделил, че е изключително горд да има втора актриса у дома си и няма търпение и двете да се приберат.

За разлика от любимия си обаче, Диана предпочете да не коментира подробностите около бременността и раждането си. Актрисата дори отказа да сподели къде ще ражда, както и доколко се е подготвила за посрещането на бебето. Единственото, което Любенова разкри пред медиите, е намерението си да обзаведе детската стая едва след раждането на малката. По всяка вероятност гордият татко вече се е заел с тази задача, за да изненада приятно и свали тази отговорност от плещите на звездната майка, когато тя и дъщеричката им се приберат у дома.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи