Вижте новата половинка на Вики от Мастило





Вижте новата половинка на Вики от Мастило


Към водещата на музикалното риалити “Гласът на България” ще се присъедини Мартен Роберто
Вики от Мастило е извънредно щастлива, защото вече ще си има другарче в музикалната надпревара. Към нея ще се присъедини известният диджей Мартен Роберто. Той ще се включи в шоуто със стартирането на концертите на живо. Диджеят е изключително щастлив, че ще вземе участие във формат като “Гласът на България”, защото гласът и талантът вече са от второстепенно значение, когато става въпрос за музика.

“Според мен от 90-те години насам водещ в музикалния бизнес е не талантът и гласът, а визията. Форматът на “Гласът на България” ме плени с това, че ме върна назад към времената, когато ценени бяха гласът и талантът. Очаквам с нетърпение концертите и обещавам, че предам на зрителите уникалността на шоуто така, както я усещам аз” – споделя емоциите си Мартен.

В музикалната надпревара започва нов важен момент, когато ще стане ясно дали най-слабите участници ще продължат. Ще бъде излъчен специален епизод, в който участие ще вземат двамата най-слабо представили се таланти във всеки един отбор на менторите на шоуто. Те ще трябва да изпълнят песента, с която са впечатлили журито на кастингите “на тъмно”. Така ще имат възможност да продължат напред, ако успеят да развълнуват менторите си.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи