Алисия с охрана наета от Ники Михайлов





Алисия с охрана наета от Ники Михайлов
Фолк певицата ходи по участия вече само с охрана, подобно на любимия си Ники Михайлов


Въпреки че е смятана за една от обичаните фолк певици, напоследък Алисия се движи навсякъде с охрана за изненада на феновете си. Причината обаче не е някой вманиачен по нея фен, а новото й гадже, футболиста Ники Михайлов.


Алисия с масивна охрана
Алисия с масивна охрана


След като преди време Ники реши, че е по-здравословно да диша въздуха на София само в компанията на бодигардове, сега и любимата му Алисия се сдоби с охрана. Папараци от електронното издание hotarena.net успяха да щракнат певицата преди участие в компанията на двама от гардовете й.

Блондинката, която напоследък заложи на тъмните тонове и дългите коси беше забелязана да слиза от луксозния си джип по време на турнето на Фен ТВ. Компания й правеха двама охранители, които макар на пръв поглед да респектираха, успешно изпълняваха и функциите на закачалки. Единият дори държеше чантичката на звездата, докато тя се приготви за участието си.

Появата на певицата с охрана на концерт от турнето веднага предизвика нови слухове около нея. Според мълвата, лично Ники Михайлов е наел пазачи за любимата си, загрижен за безопасността й. Преди време в свое интервю футболистът сподели, че си има неприятности с местен мафиотски бос и затова се движи с охрана навсякъде. И вероятно, за да бъде сигурен, че Алисия няма да има проблеми по време на някое участие е осигурил гардове и за нея самата.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи