Ивана сложи край на гръцката си любов




Певицата приключи връзката си с гръцкия бизнесмен Костас Каризарис

Ивана сложи край на гръцката си любов




Според информация на „Уикенд” причината за разлъката е заможен нашенец. Макар че изпълнителката на „По дяволите Рая” отказва да разкрива интимния си живот, в бранша усърдно се нищи версията за края на гръцката любовна афера.

И дистанцията обаче оказала решаваща роля при охладняването на чувствата между Ивана и Костас. Покрай многото си ангажименти двамата все не намирали време да се отдадат на емоциите си. При тези условия краят на връзката им бил неизбежен. Ивана не понесла леко раздялата, макар че вече била намерила друго мъжко рамо за утеха.

„Една жена може да има всичко – деца, кариера, пари, приятели, но няма ли мъж до себе си, не може да се чувства истински пълноценна” – загатна за новата си любов Ивана.

Нейната известност в последния месец нарасна, след като стартира риалитито „Гласът на България”, в което тя е един от треньорите. В компанията на Миро, Мариана Попова и Кирил Маричков на Ивана се пада нелеката задача да защитава честта на попфолка в музиката.

А за това че е влюбена, говори новата й визия. Ивана успя да отслабне, като отхвърли от себе си между 15 и 20 кг. Какви ли чудеса не върши любовта, нали?
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи