Преслава иска 500 бона за изборите




Преслава, Ивана и Анелия са най-желаните фолкзвезди за изборите


Преслава иска 500 бона за изборите


Както знаем, на всички избори политиците разчитат на славата на известни изпълнителки от лекия жанр, за да напълнят салони и площади по време на предизборната агитация.
Борещите се за власт все още обмислят на кои певици да се доверят, но много от изпълнителките пък са предложили пакетна цена. Преслава е обявила 500 бона и обещава, че ще пее за всяка партия, която й даде тези пари, независимо коя е.

“Това ще е шоубизнес, няма място за политика. Нашите изпълнители не се ангажират с политическите им каузи” – заяви пиарът на компанията на Любомир Костадинов.

Преслава, Ивана и Анелия са най-търсените имена за политическата надпревара, пише “Всеки ден”. Те ще се борят и за най-високите хонорари, но присъствието им гарантира по-голям интерес от страна на потенциалните гласоподаватели, които ще уважат мероприятието заради шоуто. Дали после ще гласуват за въпросните кандидати, които са се изръсили подобаващо – е спорно да се каже.

От “Пайнер” вече се готвят за високи доходи тази година, защото техните изпълнители ще припечелят баснословни суми, процент от които ще остане за музикалната компания.

Всички говорят против чалгата, нали така е модерно, но пък се доверяват точно на лекия жанр за предизборните си кампании – изводите оставяме на вас.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи