Лъсна изневяра на Опосума Иван




Иван и „най-добрата майка” Ирина Сарачинова са любовници, вече не криели любовта си

Лъсна изневяра на Опосума Иван


Опосумът Иван изневерява на Вихра! Повечето от вас едва ли ще се учудят на тази новина. Изненадата тук обаче е с кого прелюбодейства Иван! А именно – с „най-добрата майка” – Ирина Сарачинова. Водещата на рубриката „Най-добрата майка” по „Станция нова” е тайната любовница на Иван Христов, разкри HotArena.net, цитирайки „Седмичен Труд”.


Според клюката Иван и Ирина Сарачинова в момента са на почивка заедно по морето и вече дори не крият връзката си. Шушука се и че това е краят на брака на Иван – само година след като сключи брах с „отчаяната съпруга” Вихра.


Ирина Сарачинова, която е майка на две деца, май ще се окаже не „най-добрата майка”. Със сигурност не може да бъде модел за подражание на примерни родители, докато спи с женен мъж. Водещият на „Шоуто на Иван и Андрей” пък има 6-годишна дъщеричка Ава, което обаче не му пречи да ходи по фусти, цъкат с език запознати.

По последна информация на клюкарите Иван е на почивка с Ирина Сарачинова някъде в чужбина, докато Вихра е тук сама да гледа детето му. Злите езици вече коментират, че наесен „Отчаяни съпруги” няма да започне с песен и Вихра ще напусне „Станция нова”.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи