Русата Златка бяла робиня на мутра




Гаджето Павел я пребивал и заключвал в BMW-то си

Русата Златка бяла робиня на мутра


Наричат Павел страшилището в подземния свят. Той има безпощаден характер и е навикнал да троши капачки на колене, когато го ядосат нелоялни наркопласьори.

Той е агресивен дори и към приятелката си Златка, която стои при него и от страх не смее да гъкне, камо ли да го напусне. В родния му край се разказват страховити истории за това как Павел се гаврел със Златка. Ако сбъркала нещо и го ядосала, той я малтретирал, заключвал я в джипа си X6 и я оставял да преспи на паркинга, а в това време се прибирал в жилището си да спи. На следващата сутрин я пускал от импровизирания затвор. Особено мразел папараци фоторепортери да ги снимат заедно. Иначе, когато е на кеф, глези по всякакъв начин русата секс бомба.

Двамата са заедно повече от година. Официално Павел е женен за бившата си любов Емилия. Тоя я зарязал, когато била бременна с детето му в шестия месец някои злословят, че сега русата Златка плаща за прелюбодействието си, живеейки в златна клетка. От своя страна Златка е била интимна по същото време с Благой Иванов. За последния се говори, че днес не смее дори да звънне на бившата си любима. Нормално, като се има предвид, че Павел е известен като човек на Таки, а после и на наследника му Сако.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи