Сексът с тъмнокож се оказа по-желан от брака за Анн Джи




Трима се надпреварват за симпатиите на позакъсалата мома

Сексът с тъмнокож се оказа по-желан от брака за Анн Джи

Анн Джи все повече затвърждава впечатлението, че нищо от това, което прави, не го върши, както трябва. Певица е, но не от най-котираните. Беше фитнес шампионка, но и тази й работа е позапусната. Танцува, но сякаш повече за кефа.
В последно време й се отвори парашутът за брак. Като кандидати за нейни женихи са спрягани доскорошният й сериозен приятел – Даниел, както и ММА боецът Пепи Бонев. Последният е носител на няколко европейски титли и само от 5 месеца спи с певицата. Третият, с когото певицата флиртува напоследък е танцьорът Ола. С него пъргавелката денси без прекъсване из култовите курорти Слънчев бряг, Златни пясъци и Елените.

Последният й допада най-вече поради това, че й пасва като танцьор. Освен това е там, където в момента има плаж, грее слънце и момата денем може да събира тен, а вечер да е в танцувален тандем с чернокожия Ола. Понеже Анн Джи се чувства перфектно на морето, изобщо нямала намерени да се прибира в София. Това дразнело най-вече сериозното й гадже Даниел, който бил готов на саморазправа с чернокожото увлечение на приятелката си. Някои са на мнение, че от Анн Джи и Даниел вече няма да се получи брачен тандем, а и европейският шампион едва ли ще устои на намерението си да се венчае с палавата певица.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи