Лозанова пак мрънка във Фейсбук, копира ли я




Малко след като Николета се появила в клипа си „Истински обичана” с цайси на Tom Ford, Андреа заимствала идеята

Николета към Андреа: "Офффф"
„Офффф!”, кифленски изпъшка Николета Лозанова във Фейсбук, възмутена от плагиата Андреа. Многозначително възклицание, присъщо за българските кифли, бе изплюто на страницата й в социалната мрежа след публикация в светски сайт.

Изданието woman.hotnews.bg направи паралел между Андреа и Лозанова в рубриката си „На коя й отиват повече”. Оказва се, че малко след като Николета се появила в клипа си „Истински обичана” с цайси на Tom Ford, Андреа заимствала идеята и сложи същия модел очила в клипа си към „Докрай”. Светският сайт пита своите читатели на коя от двете звезди й отиват повече очилата, като повечето коментари са негативни спрямо дамите, и най-вече – спрямо Лозанова.
Николета цвили във Фейсбук



Това явно е подразнило плеймейтката и тя постна на стената си публикацията, придружена с култовата реплика „Офффф”. Разбира се, под поста на Николета приятелите й я подкрепят напълно и плюят по Андреа.

Фолк певицата също не остана длъжна, като върна на бившата си приятелка със злобна статия в сайта си. Блондинката пише, че Лозанова се опитвала да я стигне и да бъде добра певица в Пайнер като нея, но мечтата й не се осъществила. Андреа не пропуска и да се похвали как е прославила България с международния си принос… какъвто и да е той…
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи