Братя Диневи имали апетит за „Плейбой”




Морските олигарси братя Диневи искали да купат списание „Плейбой”

Братя Диневи имали апетит за „Плейбой”


Както всички родни олигарси, така и Диневи искат да имат свои медии. Милионерите направили пореден неуспешен опит да купят еротичното списание „Плейбой”. Властелините на Свети Влас са преговаряли с издателите да откупят лиценза на мъжкия журнал.

От „Атика” обаче обявили наистина зашеметяваща цена за сделката – 4 млн. евро. Като екстра вървели и правата за конкурса „Мис Плеймейт”. Сделката обаче се провалила още в зародиш по обясними причини – кой е луд да плаща такива пари за голи гърди и дупета на хартия, пък макар и гланцова?

За да не секне трафикът на манекенки в посока Свети Влас, водещият на преговорите Динко Динев си измил ръцете с мотив, че съпругата му била ревнива.

Това не е първият опит на морските олигарски да имат влияние сред медиите.

Последният скандал около Братя Диневи се завихри около връчената от тях награда за телевизионна журналистика на името на курорта им „Свети Влас”. Първият й лауреат тази година стана Диана Найденова. В гилдията обаче възникна спор, морално ли е да получаваш награда от хора, чийто бизнес е на ръба на закона. „Та нали това ти затваря автоматично устата? Как може да ядеш и пиеш на една софра с тях, да получиш награда и после да правиш разследване” – се питаха представители на разследващата журналистика у нас.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи