Диляна Попова: От "Стъклен дом" да ми платят!




Суперзвездата на "Стъклен дом" Диляна Попова изплака пред свои приятели, че продуцентите на филма се крият от нея, защото закъсняват с хонорари.


Суперзвездата на "Стъклен дом" Диляна Попова изплака пред свои приятели, че продуцентите на филма се крият от нея, защото закъсняват с хонорари.

Това разправят нейни близки. Според тяхната информация на красавицата не са й платили докрай за снимките на завършилия преди половин месец пореден сезон на касовия сериал.

„Омръзна ми! - нервничела манекенката. Звъня на Гочев (продуцентът на Сия Димитър Гочев), той ми казва „обади се на колегата”. После звъня на колегата, той ме препраща на счетоводителката. Е, аз пък съм упорита - звъня и на счетоводителката. Тя не вдига телефона. И така до края на света”, тръшкала се унизената Ди.

За нея се твърди, че е искала 10 бона само за голите сцени с Асен Блатечки. За участието в друг епизод от поредицата вземала колкото за един кадър в реклама, опъната на билборд – между 1000 и 2000 евро.

“Едно е да искаш, друго е да вземеш”, коментират вещи в продуцентските дела. В тази гилдия любимата фраза била: “Да имаш да вземаш”. Което все пак е по-добре, отколкото да имаш да даваш.
Мнозина биха се учудили, че най-търсените и преуспяващи родни продуценти биха могли да имат подобен проблем.
Знае се, че само касовият сбор на "Мисия Лондон" според официалната статистика на Националния филмов център е 2 626 156 лева. От тях около половината остават за разпространителите, но поне 1,3 милиона би трябвало да влизат в касите на продуцентите.

Освен това, те работят на пълни обороти и по други игрални филми. Правят на конвейр и тв сериали като супер хитовете "Стъклен дом" и Под прикритие. Допълнително държат гледани периодични тв предавания. Всички тези услуги не са безплатни.

Сия е бездънна яма, твърдят напуснали фирмата. И бедата не е толкова в самите продуценти. Както във всеки друг бизнес, кризата доведе до бавене на парите. Поръчките са много, но доста от клиентите не си плащат навреме. Така машината понякога зацикля финансово, понеже спира потокът от пари. Спре ли работата обаче, идва не-happy end...

Неотдавна хора от модния бранш се оплакаха, че още не били взели хонорари от реклами, снимани за мобилен оператор преди повече от година. Стратегията била същата като с Диляна Попова – продуцентите си подават топката един на друг, докато на човек му стане неудобно, пишат от slava.bg.

На мацката обаче не се очаква да й стане неудобно. Една от най-красивите наши манекенки знае много добре колко струва, знае също така и, че никой не може да се майтапи с нея.

А и сигурно има достатъчно влиятелни приятели, които да скръцнат със зъби, където и когато трябва. Да не забравяме, че неотдавна на морето я изловихме да шофира бяло Бентли за стотина хиляди евро, а хубавицата обясни, че било “на приятел”.

Ако и това не помогне, манекенката просто щяла да си вдигне чукалата от сериала. Тогава продуцентите няма да имат избор – или ще платят, или ще трябва да измислят роля, чрез която героинята й Албена да се оттегли.

Последното ще бъде огромна грешка, тъй като рейтингът на Диляна е значително по-висок от този на професионалните актьори.

За разлика от самовлюбилите се възпитаници на НАТФИЗ, синеокото момиче от Гулянци се държи органично пред камерата. Диляна не преиграва. А и носи късмет на продукциите. "Love.net "с нейно участие би с много "Тилт", където се пънат много от звездите-актьори на "Стъклен дом" и гони по касови приходи "Мисия Лондон". За другия игрален проект със звезди от "Стъклен дом" – лов на дребни хищници, изобщо забравяме. Там се говори за касов провал.
Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи